Novinky

Finin group v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2019

Pátek 15. březen 2019 13:24

Rozhodli jsme se podpořit tvorbu předního českého návrháře Lukáše Macháčka a v rámci hlavního programu Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2019 společně přivítat své hosty v pražské Hauch Gallery.

LUKAS MACHACEK FW19/20 supported by FININ GROUP

V rámci našich rozšířených aktivit, kdy se snažíme zaměřit na podporu startupů a nově vznikajících zajímavých projektů napříč všemi obory, jsme navázali spojení s populárním módním návrhářem Lukášem Macháčkem. "Společně chceme do platformy #MBPFW vnést možnost oslovit nové a nadějné talenty české i slovenské módní scény a podpořit tak jejich talent", říká Michal Dědek, jednatel společnosti. 

Návrhář za naší podpory vytvořil kolekci FW 19/20, ve které se vrací ke svým začátkům a také tradiční krejčovině. Jednotlivé modely nesou prvky elegance a extravagantnosti, zároveň jde ruku v ruce s netradičními kombinacemi a rebelantským duchem návrháře, jako třeba v podobě sportovních prvků zařazených do elegantních looků.

Základním stavebním kamenem je oblíbená černá, třpyt a lesk, ale také výrazné barvy, zvířecí vzory a tóny bílé. Mezi materiály se můžete těšit na hedvábí, tyl, kašmír, vlnu, bavlnu, ale-i praktický a dobře udržovatelný polyester nebo neopren.

Některé looky jsou doplněné koženými ručně dělanými postroji takzvané harnessy, které speciálně ke kolekci navrhl a vyrobil mistr svého oboru Jasa Gladez z Berlína pod záštitou studia EX POST.

Návrhář si místo běžných modelů vybral pro předvedení kolekce osobnosti, které zná a jsou jeho srdci a práci blízcí. Jsou to jeho klienti, přátelé, kolegové. Každý z nich je jedinečný a výjimečný ve funkci, jež ve svém životě zastává, ať už je to supermodel, supermodelka, zpěvák, zpěvačka, podnikatel, podnikatelka, matka, otec, moderátor, fotograf, návrhářka, fulltime diva, manželka nebo manžel. 

Děkujeme že jste součástí!

Model WOMEN:

Eliška Dospivová, Kamila Mortimer, Lenka Mazuchová, Monika Bagárová, Vanda Janda, Kristýna Schicková, Sharlota

Model MEN:

Yemi, Bruno Ciberej, Kryštof Králík, Vratko Barcík, Jordan Haj

Chcete dostávat nejnovější informace?

Stačí zadat váš e-mail a následně potvrdit souhlas.

Naše produkty a služby

SFG Investment

Finin group s.r.o. je součástí skupiny SFG holding a.s., proto budete přesměrování na nové webové stránky.

Přejít na nový web